Sovegarantiikon28 dages søvngaranti Gratis forsendelsesikonsøvnikon Gratis fragt! Køb nu ikonKØB NU

Kurv

Ofte stillede spørgsmål

Hvem står bag Tryghedsdynen?

Tryghedsdynen bliver produceret af et sundhedsteknologi selskab der er dedikeret til forbedring af fysisk og psykisk velvære ved hjælp af naturlig, forskningsdreven videnskab. Virksomheden tilbragte mere end et år med at undersøge den medicinske forskning og undersøgelser af effektiviteten af tyngdedyner til patienter, der lider af autisme, PTSD og søvnløshed.

Derefter satte virksomheden sig for at bruge denne forskning til at udvikle et produkt, der kunne være til gavn for alle. Efter en række forsøg og fejl kunne vi endelig udvikle en prototype, som vi har stor tillid til. Siden da er vi nu endelig klar med det endelig resultat og til at modtage bestillinger!

Hvad er størrelsen på en tryghedsdyne?

Størrelsen på dynen er 135×200 – 155×220. Produktet er tilgængeligt i forskellige vægte 4, 6, 8, 10 og 12 kg.

Jeg føler ofte det er for varmt, når jeg bruger normale dyner. Hvordan kan dette produkt klare varmefordeling?

Vores tryghedsdyne passer til brug året rundt. Alle vores produkter omfatter et varmt betræk til vintertid og et åndbart betræk til sommeren.

Kan tryghedsdynen vaskes i vaskemaskinen?

Ja det kan de. Alle vores tyngdedyner kan vaskes I vaskemaskinen!

Vil tryghedsdynen være effektiv, når den deles mellem par?

Vi anbefaler kraftigt at købe to seperate dyner for at få størst mulig udbytte af dynen. Dette giver jer begge mulighed for at udnytte fordelene.

Hvordan arbejder Tryghedsdynen

Tryghedsdynen er en håndlavet dyne af høj kvalitet, der kan afhjælpe søvnforstyrrelser, rastløshed samt udviklingsforstyrrelser som ADHD, Downs syndrom, Asperger-syndrom eller autisme. Derudover er det blevet et gavnligt værktøj til behandling af sensoriske integrationsforstyrrelser.
Tryghedsdynen fordeler vægten jævnt til kroppen og skaber følelsen af ​​en blid og kærlig omfavnelse. Dette hjælper kroppen med at slappe af. Stress og angstniveauer falder, og du kan falde i søvn og føle dig udhvilet.
Tryghedsdynen er mere end blot et terapeutisk middel. De er vidunderligt designet, som et blødt tæppe, der kan bruges komfortabelt hver dag på året.
Hvordan arbejder Gravity Blanket?
Som navnet antyder, er tyngdekraften ikke et almindeligt tæppe. Den er skræddersyet efter kundens kropsvægt og højde. Det tryk, der kommer af tyngden, har en afslappende virkning på led, muskler og sener. Det hjælper kunderne med at få hvile både fysisk og psykisk.

Hvilke sygdomme, lidelser og symptomer kan en Tryghedsdyne hjælpe imod?

Undersøgelser har vist, at et tryghedsynen har haft en positiv effekt på følgende sygdomme, lidelser og symptomer:
• Søvnforstyrrelser / søvnløshed (eller problemer med at falde i søvn)
• ADD og ADHD
• stress
• Asperger syndrom og autisme
• Restless Leg Syndrome (RLS, Restless Legs) (Rastløse ben), som kan skyldes kemoterapi eller overgangsalderen
• Angst og panikanfald
• Indre fysisk spænding
• Sensoriske integrationsforstyrrelser
• Hos personer i alderen 65 år eller derover kan symptomer på Alzheimers eller Parkinsons reduceres
• demens

Er Tryghedsdyner farlige?

Tryghedsdyner er sikre. Børn under 5 år eller vejer under 20 kg bør altid bruge Tryghedsdyner under opsyn. Når børn bruger dynen alene, skal de altid kunne tage dynen af uden besvær
Patienter med avanceret type 2-diabetes bør ikke bruge Tryghesdynen, fordi deres blodcirkulation er svagere. Under ingen omstændigheder bør patienter, der lider af diabetisk fodsyndrom, bruge Tryghedsdynen.
Personer med nyreproblemer (især dem, der går i dialyse) skal tale med deres læge, inden de bruger dynen.
Du skal altid kunne tage dynen af ved egen hjælp.

Jeg bliver ofte for varm under min normale dyne. Hvor varm er Tryghedsdynen?

Tryghedsdynen er lavet af meget åndbart materiale, så temperaturen under dynen er altid behagelig.

Hvem er Tryghedsdynen egnet til?

Tryghedsdynen er velegnet til enhver person uanset højde, vægt og alder. Imidlertid skal dynens vægt være ca. 10% af brugerens kropsvægt. Med børn bør dynen altid bruges under opsyn.
Vi anbefaler ikke at bruge tryghedsdynen, hvis du lider af åndedrætsbesvær, som astma eller søvnapnø, eller hvis du har problemer med blodtryk eller hjertesygdom. Selv diabetespatienter bør tale med deres læge, inden Tryghedsdynen anvendes. Du skal altid kunne tage dynen af ved egen hjælp.

Hvad er forskellen mellem Tryghedsdynen og andre tyngdedyner (kugledyner)?

Vores Tryghedsdyner er specialfremstillede i Europa, der bruges ultra-blød og åndbar 100% økologisk, allergivenlig og certificeret bomuld (Öko Tex Standard 100 seal). De er quiltede og syet i firkantede sektioner for at skabe lommer til glasmikroperlefyldningen, der bevirker at vægten af dynen er jævnt fordelt over hele længden og bredden.
Derudover er Tryghedsdynen fyldt med ekstra blød fyldning for at gøre den mere hygiejnisk og lidt varmere, men ikke for varm. Tryghedsynen leveres også med et blød ydre betræk, som er lavet af plys på den ene side og fløjl på den anden side (også hypoallergen). Vi er stolte af at sige, at Tryghedsdynen er et fremragende kvalitetsprodukt, der kan anvendes terapeutisk hele året rundt.
Alt dette og mere til, gør vores Tryghedsdyner mere effektive, praktiske og mere komfortable end andre tyngdedyner (kugledyner).

Kan jeg også betale ved bankoverførsel?

Ja. Send venligst en e-mail med dit ønske på Tryghedsdynen (vægt og størrelse), din leverings- og faktureringsadresse og dit telefonnummer for yderligere henvendelser.
Ordrer vil blive afsendt efter modtagelse af betaling.

Er der garanti på dynen hvis den går i stykker?

Ja! Hvis der inden for 12 måneder fra modtagelsen af din dyne sker skade på denne, tilbyder vi at reparere din Tryghedsdyne eller bytte til en ny.

Hvorfor er Tryghedsdynen større end det bløde betræk?

For at tryghedsdynen kan have så meget fylde som muligt, er denne bevidst gjort lidt større end det bløde betræk. Kun Tryghedsdynen er forsynet med et blødt betræk. Tryghedsdynens størrelser er som følger:
• Ved 135 cm x 200 cm betræk er selve Tryghedsdynens mål 150 cm x 215 cm.
• Ved 115 cm x 220 cm betræk er selve Tryghedsdynens mål 155 cm x 235 cm.

Hvor kan jeg finde det videnskabelige bevis for at få bekræftet egenskaberne ved dette produkt?

Den videnskabelige forskning, som vi benyttede til at udvikle vores tyngdedyner, findes i følgende links:

The Journal of Occupational Therapy in Mental Health 

Australasian Psychiatry: The Royal Australian and New Zealand College of Psychiatrists

Proceedings of the SIGCHI Conference

Journal of Sleep Medicine & Disorders

Har du andre spørgsmål?

Brug ikonet nederst til højre på siden. Du kan enten chatte eller efterlade os en besked